By mei 7, 2012 9:56 am Lees verder →

Recept: Kip met paturain en champignons (4 pers)

Roerdalen – Bent u op zoek naar een eenvoudig, maar overheerlijk recept? Dan moet u deze schotel met Paturain Walnoten echt eens proberen (Zie foto)
Ingrediënten

Voor 4 personen:
125 gr Paturain Walnoten
1 kipfilet van ongeveer 240 gr
800 gr champignons
2 sjalotten
2 eetlepels olijfolie

Bereiden

Was de champignons goed. Schil de sjalotten en snijd ze in dunne reepjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de sjalotten en de champignons gedurende 10 minuten. Snijd ondertussen de kip in 4 gelijke stukken. Verhit de andere eetlepel olijfolie in een pan en bak de kipfilet gedurende 5 tot 6 minuten goudbruin. Voeg de peper toe. Voeg de Paturain toe zodra de champignons en de sjalotten gebakken zijn, en laat de Paturain smelten. Dien de kip op met het champignonstoofpotje met Paturain. Et voilà, bon appétit



Posted in: recept, roerdalen