pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 6, 2012 4:31 am Lees verder →

Rechercheteam vermiste Hugo . Charles ingekrompen

Echt – Het rechercheteam van de politie Limburg-Noord dat zich bezighoudt met de vermissing van de 47-jarige autohandelaar Hugo Charles uit Echt wordt ingekrompen tot enkele rechercheurs. Op dit moment zijn er voor de politie te weinig concrete aanknopingspunten om het onderzoek met de huidige 20 rechercheurs voort te zetten. Zodra er nieuwe, bruikbare informatie binnenkomt, zal het team weer worden uitgebreid, want ook de politie is er alles aan gelegen deze zaak op te lossen.

Op dit moment is er geen concrete informatie over de mogelijke verblijfplaats van Hugo Charles. De politie houdt rekening met scenario’s waarbij de vermiste Echtenaar nog in leven is, maar ook met de mogelijkheid dat hij niet meer leeft.

Zoals in het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ op 8 mei werd gemeld, houdt de politie er ook rekening mee dat de mogelijke contacten van Hugo Charles in de criminele wereld meer weten over de verdwijning van de autohandelaar. Hoewel de politie nadrukkelijk in deze richting heeft gerechercheerd, is informatie vanuit deze hoek uitgebleven.

Onmiddellijk nadat de verdwijning van de autohandelaar werd gemeld werd op 2 april het onderzoek opgestart en is via een landelijk opsporingsbericht de aandacht van het publiek voor de vermissing gevraagd. De auto van Hugo Charles, een Audi A6, werd al snel gevonden op een parkeerplaats langs de A12 bij AC-restaurant De Meern. Ook stelde de politie een speciale tiplijn open. Het rechercheteam heeft alle tips zorgvuldig nagetrokken, maar dat heeft niet geleid tot concrete aanknopingspunten die tot het oplossen van deze zaak hebben geleid. Ook landelijke aandacht in het tv-programma ‘Opsporing Verzocht’ op 8 mei leverde niet de gouden tip op. Tijdens die uitzending werd ook bekendgemaakt dat de hoofdofficier van justitie een beloning van 10.000 euro uitlooft voor tip(s), die tot het oplossen van deze zaak leiden.

Hoewel het rechercheteam nu wordt ingekrompen, blijft de politie er alles aan doen om de zaak op te lossen. Zodra er bruikbare informatie binnenkomt, zal het team opnieuw worden uitgebreid. Wie informatie heeft, kan die melden via de speciale Opsporingstiplijn (0800-6070) of via de Criminele Inlichtingen Eenheid (079-3458999).Posted in: politie