pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 31, 2015 12:56 pm Lees verder →

Rechtzaak Van Pol/Van Rey pas volgend jaar

Roermond – De inhoudelijke rechtszaak tegen de van corruptie verdachte Roermondse politicus Jos van Rey en diens vriend en projectontwikkelaar Piet van Pol vindt pas in de eerste helft van volgend jaar plaats. 
Aanvankelijk werd ingezet op behandeling eind dit jaar, maar advocaten hebben verhinderdata moeten melde voor de maanden maart, april en mei.zo meldt het ANP.
Raadsman Szymkowiak van Piet van Pol bevestigde donderdag berichtgeving hierover in de Limburgse kranten.
Een woordvoerster van de rechtbank in Rotterdam, waar de zaak dient, zei donderdag dat dit hele jaar nog nodig is om getuigen te horen.
Op verzoek van de verdediging besloot de rechtbank in februari tot het verhoor van 55 getuigen. In september is er een regiezitting waar gekeken wordt naar de stand van zaken.
Kritiek
Eerder had onder meer Szymkowiak kritiek op de snelheid waarmee de zaak moest voorkomen. Szymkowiak is thanstevreden over het uitstel.
Behalve Van Rey en Van Pol moet ook voormalig Roermonds VVD-wethouder Tilman Schreurs voor de rechter verschijnen. Szymkowiak zegt de rechtszaak vol vertrouwen tegemoet te zien.Posted in: roermond