pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 20, 2015 1:16 pm Lees verder →

Reeks inbraken in Roermondse wijken

Inbraken in Roermond

Roermond – De afgelopen weken is er in Roermond op veel plaatsen ingebroken. Met name de huizen van de inwoners van de wijken Hoogvonderen, Donderberg, ’t Veld en Maasniel waren doelwit van de inbrekers.
In veel gevallen is door de inbrekers overdag ingebroken door bijvoorbeeld een openstaand raam te verbreken op een boven verdieping of door een raam te vernielen van een deur.

Een woninginbraak heeft een grote impact op het gevoel van veiligheid in je eigen woning. Er zijn vreemden bij je in huis geweest die aan je spullen hebben gezeten en dat voelt niet goed.
Politie: “Wij proberen er alles aan te doen om bijvoorbeeld een inbraak te voorkomen of om achteraf de inbrekers op te sporen.

Zelf kun je gelukkig ook veel doen om het de inbreker moeilijk te maken:

• Sluit altijd alle deuren en ramen, vergeet ook niet om het wc raampje of ramen en deuren van een garage af te sluiten.
• Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten. Een inbreker kan anders een raam inslaan en zo de deur openen of binnenkomen via de methode van gaatjesboren. De inbreker boort dan een gat in het kozijn, zodat hij bij de sleutel en de deurklink kan komen aan de andere kant van het kozijn.
• Zorg dat opklimmen onmogelijk is; zet ladders en vuilcontainers weg. Breng geen latwerken, pergola’s en dergelijke aan waarlangs een inbreker omhoog kan klimmen. Inbrekers proberen vaak via de hoger gelegen verdieping binnen te komen.

Zie je iets verdachts bij je in de buurt of in de straat, bel dan 112!
Zo kunnen we samen werken aan het voorkomen of oplossen van woninginbraken.”, aldus de politie

Kijk voor meer preventietips op:
http://www.politiekeurmerk.nl/bewoners/preventietips/Posted in: politie, roermond