pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 29, 2015 10:39 am Lees verder →

Rekik’s vertrek bij PSV is aanstaande

Eindhoven / Roerdalen – Nadat hij 2 seizoen door PSV is gehuurd heeft thans
Olympique Marseille de beste papieren om Karim Rekik van Manchester City over te nemen. Hij komt uiteindelijk uit de jeugdopleiding van Feyenoord.
Diverse Franse media schrijven maandag dat de Ligue 1-club een formeel bod van 5,5 miljoen euro op de centrale verdediger heeft uitgebracht. L’OM zou met Rekik zelf al tot een akkoord over de persoonlijke voorwaarden zijn gekomen.

Rekik speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor PSV en zag een langer verblijf in Eindhoven niet zitten. De verdediger, die tot 69 wedstrijden voor PSV kwam, had een voorkeur voor een andere competitie en bedankte technisch manager Marcel Brands voor de getoonde interesse om een definitieve samenwerking aan te gaan.

Manchester City hanteerde naar verluidt een vraagprijs van drie tot vijf miljoen euro voor Rekik, die slechts twee wedstrijden voor the Citizens speelde en nu mogelijk dus meer oplevert. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord werd in een eerder stadium uitgeleend aan Blackburn Rovers en Portsmouth. Marseille eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Ligue 1 en neemt in de komende voetbaljaargang deel aan de groepsfase van de Europa League.Posted in: roerdalen