pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 21, 2018 7:15 am Lees verder →

Relatie Helene Fischer en Florian Silbereisen definitief voorbij

Roerdalen – Het is definitief uit tussen toppresentator Florian Silbereisen (37) en topzangeres Helene Fischer (34), zo verneemt Roerdaljournaal.nl ( op die site direct over een uur ook de letterlijke brief in het Duits waarin ze het einde van de relatie aan fans meedeelt en Florian overlaadt met complimenten via Instagram) ( zie voor die brief ook verder vandaag deze site)
Tien jaar duurde de relatie van het “droompaar” uit de Duitse showbizz. Fischer heeft een vrij recente tophit met onder meer “Atemnot durch die Nacht” .
Woensdagavond is Duitsland ‘en ommelanden’ per brief op Indtagram van de hand van Helene Fischer zelf ingelicht: het “droompaar” is al een tijdje niet meer samen en Helene dankt in de brief Florian “voor de geweldig mooie 10 jaar samen”. Zij spreekt daarin met grote waardering over hem.
En…ja wat de Duitse pers inmiddels heeft achterhaald: er is wel duidelijk ern nieuwe vlam in het liefdesleven van topzangeres Helene Fischer opgedoken. Zij heeft thans een nieuwe liefde in de persoon van de danser Thomas Seittel (35)
Met deze nieuwe partner vloog
zij letterlijk al maanden in haar shows door de lucht en kregen beiden kennelijk liefdes kriebels in de buik…! Hij behoort tot de crew van de Fischer-shows onderweg.
Florian- aldus Duitse media – zoekt thans afleiding bij Klubbb Drei, waar hij met oa “onze”’Jan Smit zingt en in diverse steden komende maanden optreedt.Posted in: algemeen, roerdalen