pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 19, 2018 1:57 pm Lees verder →

Rene Schuman en Angel Eye met gast George McCrae in schouwburg Sittard na kerst


Roerdalen/Sittard -Rene Shuman en Angel-Eye – Christmas at Graceland

En datvMet de wereldberoemde gastartiest George McCrae, zo bericht roerdaljournaal.nl
Kom naar de mooiste kerstshow van 2018 voor het hele gezin Samen met hun gospelkoor en showband met violen, blazers en dansers brengen René Shuman & Angel-Eye (Mr. & Mrs. Rock’n Roll) een hartverwarmende feelgood show vol verrassingen en muzikaal vakmanschap.
Data
27 en 28 december | 20:00 uur | Schouwburg De Domijnen
Normaal
€42,50
aanvang
20:00u
Na het geweldige succes van vorig jaar komen René Shuman & Angel-Eye terug naar de schouwburg in hometown Sittard. En dit jaar, op veler verzoek, niet één maar twee kerstshows. Met de wereldberoemde George McCrae als gastartiest! Samen met hun gospelkoor en showband met violen, blazers en dansers brengen ze een hartverwarmende feelgood show vol verrassingen en muzikaal vakmanschap. De mooiste kerstshow van 2018 voor het hele gezin!
Inspiratie halen Mr. & Mrs. Rock’n Roll uit een reis naar Amerika. Onder het motto www.wegaannaaramerika.nl bezoeken ze met fans en muziekliefhebbers Nashville, Tupelo, Memphis en natuurlijk Graceland. Alles draait om de songs, de studio’s & the history of Rock’n Roll. Je krijgt dan ook een echte Amerikaanse Kerstshow voorgeschoteld. Met meer dan 10 tv-specials bij Omroep MAX zijn René Shuman & Angel-Eye de bekendste artiesten in Nederland in hun genre. Met songs van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash en The Everly Brothers hebben ze duizenden fans in Nederland, België en Duitsland.

René Shuman & Angel-Eye: “We vinden het fantastisch om weer in Sittard op te treden! Het afgelopen jaar stonden we ook in dit sfeervolle theater. We gaan er een onvergetelijke kerstperiode van maken… Waarbij we samen met het publiek een magische reis door de tijd zullen maken: If you can dream it, you can do it!”