pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 6, 2016 10:46 am Lees verder →

Reserveer kaarten voor een bijzondere luisterwandeling: De Boer

thumb122

Roerdalen/Wessem – = ‘De Boer’ is een theatrale geluidswandeling; met een koptelefoon op het hoofd loop je over het leef- en werkdomein van de boer. Je kijkt door de ogen van boeren en boerinnen uit Leudal en Maasgouw. Luister naar hun verhalen en ervaar wat het voor hen betekent om je leven te wijden aan dit bestaan.

Het is een kennismaking met de mens achter het boerenbedrijf met zijn tradities, zijn verhouding tot de dieren en gewassen en de aardsheid waarmee het werk gepaard gaat.

Theatermaker Merel Smitt, in 2014 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht, voerde keukentafelgesprekken met een aantal boeren uit de omgeving.

Voorstellingen zijn te zien op 22, 23 en 24 april. De première op 22 april om 14:00u vindt plaats bij Varkenspaleis Gootjes aan de Hagerbroekenweg 2 in Wessem. De wandeling duurt 30 minuten, waarna er gelegenheid is om na te praten in aanwezigheid van regisseur Merel Smitt.

Zondag 24 april kun je ook Loeren bij de Boeren, de tocht langs een achttal boerenbedrijven in Ell, Haler, Hunsel en Molenbeersel.

Voor de exacte aanvangstijden en het reserveren van kaarten, kijk op www.merelsmitt.nl.

‘De Boer’ is een bijzonder samenwerkingsproject tussen Stichting VIA ZUID, Loeren bij de Boeren/de Winning Limburg en de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB). De LLTB is hoofdpartner van ‘De Boer’. Cultuur en samenleving komen hier op een unieke en persoonlijke wijze bij elkaar. VIA ZUID is de organisatie voor talentontwikkeling in de podiumkunsten die kunstenaars op weg helpt naar een zelfstandige beroepspraktijk. VIA ZUID wordt geleid door talentmakelaar Jackie Smeets uit Leudal (Grathem). Daarnaast wordt de theatrale audio-beleving ondersteund door het Cultuurparticipatiefonds van het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg, Optreden voor jezelf, het Brand Cultuurfonds en de gemeente Leudal.Posted in: algemeen, roerdalen