pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 8, 2016 2:15 pm Lees verder →

Resterend programma PSV en Ajax: confrontatie 20 maart beslissend?

Roerdalen – Het zit er nu meer dan ruimschoots in dat de titelstrijd van dit seizoen in de eredivise voetbal tussen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam gaat. Nummer 3 heeft vele punten achterstand. Vandaar hier het resterend programma van beide ploegen volgt, waarbij sommigen denken dat op 20 maart in Eindhoven wel eens de beslissing kan vallen over het kampioenbschap.
Wij van de redactie Roerdal Journaal durven de stelling aan dat de winnaar dan wel een belangrijkse stap lijkt te zetten ,maar beslissiend zal dat duel niet zijn: daarvoor voetballen zowel Ajax als PSV niet altijd met grote zekerheid. Hoewel beide ploegen een reeks opeenvolgende zeges hebben neergezet kunnen ze best nog tegen gelijke spelen en ook ’n onverwachte nederlaag oplopen…
Het resterende programma van PSV.
De Eindhovenaren hebben nog acht wedstrijden te gaan. Vooral de wedstrijd tegen Ajax is het uitkijken waard. Maar welke wedstrijden staan er nog meer op het programma?
De eerstvolgende wedstrijd van de Eindhovenaren is thuis tegen SC Heerenveen. Hierop volgt 20 maart de kraker tegen Ajax in het eigen Philips Stadion.
Na de pot in Eindhoven gaat PSV op bezoek bij AZ Alkmaar. Ook allesbehalve makkelijk. Daarop volgt de wedstrijd thuis tegen Willem II.
Het volgende duel van de Eindhovenaren is uit tegen Roda JC: altijd moeilijk. Vervolgens komt Vitesse op bezoek in de Philips Arena; ook geen makkie.De laatste wedstrijden zijn SC Cambuur (thuis) en PEC Zwolle (uit). Momenteel is het verschil tussen Ajax en PSV één punt, in het voordeel van de Eindhovenaren.

Volledig programma:

12 maart: PSV – SC Heerenveen

20 maart: PSV – Ajax

2 april: AZ Alkmaar – PSV

9 april: PSV – Willem II

16 april: Roda JC – PSV

19 april: PSV – Vitesse

1 mei: PSV – SC Cambuur

8 mei: PEC Zwolle – PSV

Dt is het resterende programma van Ajax:
De eerstvolgende wedstrijd van de Amsterdammers is thuis tegen NEC. Kna lastig zijn. Hierop volgt de kraker tegen PSV in het Philips Stadion.
Na de pot in Eindhoven wordt er weer gespeeld in de eigen Amsterdam ArenA: PEC Zwolle komt op bezoek; atijd lastig. Daarop volgt de wedstrijd uit tegen SC Cambuur.
Het volgende duel van de Amsterdammers is thuis tegen FC Utrecht. Geemakkie Vervolgens reizen de Amsterdammers af naar Heerenveen, om het in het Abe Lenstra Stadion op te nemen tegen SC Heerenveen. Altijd in eigen huis lastig te bespelen.

De laatste wedstrijden zijn FC Twente (thuis) – moeilijk? – en De Graafschap (uit). Momenteel is het verschil tussen Ajax en PSV één punt, in het voordeel van de Eindhovenaren

Volledig programma:

13 maart: Ajax – NEC

20 maart: PSV – Ajax

3 april: Ajax – PEC Zwolle

9 april: SC Cambuur – Ajax

17 april: Ajax – FC Utrecht

20 april: SC Heerenveen – Ajax

1 mei: Ajax – FC Twente

8 mei: De Graafschap – AjaxPosted in: algemeen, roerdalen