pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 3, 2015 11:17 am Lees verder →

RFC Roermond voor thuisduels van Herkenbosch naar Boukoul

Roerdalen – Voetbalvereniging RFC Roermond zal komend seizoen haar thuiswedstrijden spelen op het sportpark van vv Boekoel gelegen in het dorpje Boukoul. Dat bevestigde RFC-voorzitter Theo van Kempen zondagavond naar IDW. “We zijn met Boekoel overeengekomen. We moeten wel nog de finesse uitwerken maar door vakanties zal dat de komende weken gaan gebeuren”,aldus van Kessel.

RFC Roermond speelde een aantal seizoenen op het complex van SVH’39 in Herkenbosch. Daar kreeg het de laatste periode vanuit de gemeente Roerdalen steeds minder medewerking. Gesproken werd dat de Roermondse club een betaalachterstand had, maar dat zou volgens Theo van Kessel onjuist zijn. “Men gebruikte betalingsachterstanden als argument, maar dit is aantoonbaar onjuist. Er is een oude achterstand maar hier is vorig jaar al een betalingsregeling over afgesproken. Op het moment van opzeggen waren er geen achterstanden”.

Bij vv Boekoel zal RFC wel tegen een aantal praktische problemen aan. In Boekoel is er slechts beschikking over één veld.Posted in: roerdalen, roermond