pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 17, 2016 8:29 am Lees verder →

Rio: Epke na val en missen medalje: “Heel jammer”

Roerdalen – Een enorme tegenvaller voor hem en eigenlijk de hele Nederlandse sportwereld. ,,Heel jammer.” Dat was de eerste reactie van turner Epke Zonderland, kort nadat hij dinsdag bij de Olympische Spelen van Rio de Janeiro door een val de finale aan de rekstok slechts als zevende beëindigde. De Duitser Fabian Hambüchen werd de opvolger van de Fries, die in 2012 de wereld verbaasde en erna ook nog twee wereldtitels won.

Door talrijke fysieke ongemakken werd Zonderland de afgelopen anderhalf jaar telkens achterop geholpen. ,,Ik dacht dat ik kansen had. Met mijn eerdere optreden in de kwalificatie was ik heel blij. Ik had een goed gevoel. Dan gebeurt dit. Dat wil je natuurlijk niet.”

Kort voor de eindstrijd ging het ook al mis met een val in de trainingshal. Zonderland: ,,Natuurlijk heeft dat effect. Het is niet goed voor het vertrouwen. Na mijn val in de eindstrijd twijfelde ik even of ik door moest gaan. Ik heb toch geprobeerd er nog iets van te maken. Maar dat viel niet meePosted in: algemeen, roerdalen