pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 14, 2016 7:55 am Lees verder →

Rio: Naomi in tranen na plek 6..en Nl zonder zwemmedaille in OS – historie: nooit eerder….

Roerdalen – Bij het zien van de uitslag vlak na haar race kwamen in het bad nog de tranen bij Naomi..De tegenvaller van Kromowidjojo met een 6de plek in de finale 50 meter vrij en die ook op de 100 vrij al naast het podium was beland, levert een pijnlijk dieptepunt op voor het Nederlandse zwemmen. Voor het eerst sinds 1992 verlaat de ploeg de Spelen zonder ook maar één medaille in het 50-meterbad. TeamNL haalde slechts twee individuele finales in Rio, allebei dankzij Kromowidjojo.

De pijn van het verlies was af te lezen van het gezicht van Kromowidjojo. Zij werkte vier jaar hard, maar achteraf tevergeefs, om haar prestaties van Londen te benaderen. ,,Ik kwam hier voor goud”, zei ze zaterdagavond tegen de schrijvende pers, zichtbaar aangeslagen. ,,Ik heb niet goed genoeg gezwommen. Dat kan ik alleen mezelf verwijten. Op de 50 meter moet alles perfect zijn.”

Kromowidjojo had de afgelopen dagen zoveel vertrouwen gekregen in een succesvolle afsluiting van het zwemtoernooi dat ze geschokt was toen ze na het aantikken het scorebord zag. ,,Dan zie je geen 1 staan, en ook geen 2, en ook geen 3. Dat is echt heel verschrikkelijk. Met lege handen naar huis, dat is niet waar ik op had gehoopt. Het traject is goed gegaan, de mindset is goed, fysiek is goed. Maar het is niet goed genoeg. Ik kan alleen mezelf de schuld geven.”Posted in: algemeen, roerdalen