pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 20, 2016 8:42 am Lees verder →

Rio: Hockey-dames moeten genoegen nemen met zilver. Z

Roerdalen – Nederland heeft weer een zilveren medaille want de hockeysters zijn er vrijdagavond niet in geslaagd voor de derde keer op rij olympisch goud te pakken. In een spectaculaire finale (3-3) in Rio de Janeiro was Groot-Brittannië beter in de shoot-outs.
In 2008 (Peking) rekende Oranje af met China en in 2012 (Londen) was de ploeg te sterk voor Argentinië. Tegen Groot-Brittannië was Nederland ook sterker, maar dat werd niet in de score zichtbaar

Na een vroege 1-0 achterstand kwam Oranje via treffers van Kitty van Male en Maartje Paumen op een 2-1 voorsprong. Halverwege was het echter 2-2. Met haar tweede goal zette Van Male de 3-2 op het scorebord, waarna de Britsen vlak voor tijd weer gelijk maakten.

In de shoot-outs ging het vervolgens hopeloos mis voor Oranje. Geen enkele Nederlandse wist te scoren, waardoor de ploeg van Alyson Annan genoegen moest nemen met zilver.

De plak van de hockeysters is het zesde zilver van Nederland op deze Spelen. In totaal staat ons land nu op achttien medailles en daar komt er zeker nog een bij (goud of zilver) omdat Noucka Fontijn zondag in de finale bij het boksen staat.Posted in: algemeen, roerdalen