pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 16, 2016 9:09 am Lees verder →

Rio: Sanne Wevers eerste goud ooit op turn-balk bij vrouwen

Roerdalen – Elke gouden medaille is top-niveau, maar deze is extra bijzonder omdat Nederland bij de vrouwen individueel nog nooit een turn-medaille heeft binnen gehaald. Turnster Sanne Wevers heeft maandag namelijk historisch goud veroverd in de individuele balkfinale van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Ze behaalde een persoonlijk puntenrecord met 15.466.
Wevers is de eerste Nederlandse turnster die een individuele gouden medaille op de Spelen weet te winnen.

Het zilver ging naar de Amerikaanse Lauren Hernandez, die de score van Wevers maar net misliep met 15.333. Brons was er voor Simone Biles uit de Verenigde Staten.

De 24-jarige Wevers turnde een sterke oefening zonder grote fouten en was na afloop zichtbaar blij met haar oefening. Ze beloofde vooraf een alles-of-niets-oefening, maar koos na een misstap van Biles voor een iets eenvoudiger uitvoering.

Topfavoriete Biles maakte een fout en greep na een duidelijke wankeling naar de balk. Ze behaalde een score van 14.733. Biles veroverde al drie gouden medailles in de teamwedstrijd, de individuele meerkampfinale en de sprongfinale.

Wevers bekroonde haar Spelen met de gouden medaille nadat ze ook in de teamfinale een goede indruk achterliet. De Nederlandse turnsters met ook Celine van Gerner, Vera van Pol, Eythora Thorsdottir en zus Lieke Wevers behaalden een zevende plek.Posted in: algemeen, roerdalen