pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 9, 2016 8:45 pm Lees verder →

Rio: Van Vleuten mag rusten in hotel

Roerdalen – Je kunt er duizend keer over napraten : geen medaille maar wel weer aan de beterende hand. Annemiek van Vleuten kan haar val bij de olympische wegwedstrijd nog altijd maar moeilijk accepteren, maar ze is blij dat de fysieke schade naar omstandigheden meevalt en dat ze thans het ziekenhuis in Rio de Janeiro mag verlaten.
De 33-jarige wielrenster lag als gevolg van haar zware valpartij sinds zondag in het ziekenhuis, waar ze naar eigen zeggen in goede handen was. “Ik ben erg blij dat ik er zo vanaf ben gekomen”, schrijft Van Vleuten op haar website.

“Vandaag mag ik weg uit het ziekenhuis en word ik naar een hotel in de buurt gebracht. Niet naar het olympisch dorp, want ik heb rust nodig en het idee is dat ik daar rustig kan herstellen.”

“De bedoeling is om vrijdag naar huis te vliegen en hopelijk kan dat. Die hersenschudding is de reden dat ze me hier willen houden.”

Hoewel ze zich gelukkig prijst met de afloop van haar val, heeft Van Vleuten het mentaal wel erg zwaar.Posted in: algemeen, roerdalen