pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 15, 2016 2:05 pm Lees verder →

Ritzmaier blesseert weer ‘eigen’ Endhovense PSV-speler

/
Roerdalen/Eindhoven – Marcel Ritzmaier heeft zich niet populair gmaakt bij zijn “eigenlijke”” ploeggenoten van PSV . De middenvelder, door de Eindhovenaren uitgeleend aan NEC , was zondag in de confrontatie tussen NEC en PSV weer het middelpunt van een vervelend blessuregeval, d deze keer met Limburger Jorrit Hendrix als lijdend Voorwerp.
In de voorgaande confrontatie tussen beide clubs schopte de Oostenrijker per ongeluk Luuk de Jong de Wedstrijd uit, waardoor de goalgetter een paar weken moest toekijken. Zondag kreeg Hendrix de arm van Ritzmaier in zijn gezicht en moest zich na een kwartier laten vervangen. “Ik vond dit een andere situatie. Ik was verrast dat ik geel kreeg en hem nog geen excuses angeboden “, zei Ritzmaier na afloop tegen het Eindhovens Dagblad .
“Het zag er niet goed uit bij Jorrit; hij was kennelijk ’n beetje groggy “, vervolgde Ritzmaier, die nog tot het eind van dit seizoen onder contract staat bij PSV en nu aan NEC is uitgeleend. “Ik blesseer niemand bewust. Neen, de beelden heb ik nog niet teruggezien. Ik ga Jorrit straks nog even bellen; ik hoop dat het goed met hem gaat”.Posted in: roerdalen