pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 1, 2017 7:44 pm Lees verder →

Robben zegt nu: geen trek in “Chinese nadagen-carriere”, maar…

Roerdalen – Zelf meent sterspeler Arjen Robben dat hij wellicht zijn laatste contract voor Bayern München heeft getekend. De inmiddels 33-jarige aanvaller, weet nog niet wat hij doet als hem volgend jaar weer de vraag wordt gesteld of hij wil verlengen.

Robbensieuwe contract loopt voor één jaar, en dat vindt hij prima: “Ik heb nog nooit ver vooruit gekeken, daarom ben ik met de verlenging voor een jaar heel erg tevreden”, zegt hij tegen Kicker. “Ik ben niet meer de jongste. Als ik 29 of 30 was geweest, was het geen goed teken als ik er slechts een jaar bij had gekregen.”

Op 33-jarige leeftijd vindt hij dat echter een ander verhaal: “Op deze manier kan ik volgende winter weer kijken wat ik doe. Misschien heb ik dan wel het gevoel dat het klaar is. In 2018 is alles mogelijk. En ik heb geleerd dat je in je carrière niets kan uitsluiten. In China is zoveel geld in omloop, met hun aanbiedingen dwingen de Chinezen spelers om er tenminste over na te denken.”

Robben ziet zichzelf de stap naar China echter niet maken: “Ik heb mijn beslissingen altijd op basis van sportieve redenen genomen. Dat zal ik tot het einde blijven doen, geld speelt geen rol. Op dit moment is China voor mij geen thema. De kans dat ik ooit overstap naar China, is minimaal.”Posted in: algemeen, roerdalen