pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 20, 2014 7:23 pm Lees verder →

Roefdaljournaal.nl : Onderzoek 15 rechercheurs Bandidoscafe Pey-Echt

Naar aanleiding van het incident startte de politie een onderzoek naar het incident bij het Bandidoscafe Number One paan de Schoolstraat. Door de gemeente Echt-Susteren werden na overleg met Politie en Justitie maatregelen getroffen om de veiligheid van de bewoners in de buurt zoveel mogelijk te garanderen. Half juli werd door de gemeente bekendgemaakt dat de genomen maatregelen, zoals permanent cameratoezicht, rondom het pand aan de Schoolstraat werden opgeheven. Wel blijft het pand voorlopig gesloten op last van de gemeente.

Getuigen

Een speciaal onderzoeksteam van ongeveer 15 rechercheurs is bezig met het onderzoek naar het recente incident aan de Schoolstraat in Pey-Echt. In het onderzoek moeten nog diverse getuigen worden gehoord. Daarnaast zoekt de politie nog andere getuigen die mogelijk meer informatie hierover kunnen verstrekken. Zij worden dringend verzocht zich te melden bij de politie via 0900 – 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem te bereiken op 0800 – 7000.

Onderzoek

Forensisch experts en technisch rechercheurs zijn bezig met de analyse van sporen die zijn aangetroffen op de Schoolstraat. De aangetroffen sporen worden daarnaast vergeleken met de sporen die zijn aangetroffen bij twee incidenten die op zondag 16 maart en 22 maart plaatsvonden bij een woning Aan de Linde in Nieuwstadt. Elk spoor dat zogezegd is ‘veiliggesteld’ door medewerkers van de Forensische Opsporing tijdens het onderzoek op de betreffende locaties zal in het laboratorium worden onderzocht en geanalyseerd. Daar zal worden bekeken of de sporen kunnen bijdragen in de beeldvorming van het team om vast te stellen wat er op de plek is gebeurd. Samen met getuigenverklaringen en tactisch onderzoek kan dit de politie helpen met het oplossen van de zaak. Op deze wijze wil de politie vaststellen of er sprake is van een mogelijk verband tussen deze recente voorvallen in de gemeente Echt-Susteren.

Getuigen die met eventuele informatie worden verzocht om zich bij de politie te melden.Posted in: politie