pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 29, 2019 10:13 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Evenement “Loeren naar de boeren” in Roerdalen groot succes

Roerdalen – Het evenement “Loeren naar de boeren” zondag jl in de gemeente Roerdalen is een groot succes geworden. Op alle deelnemende lokaties in St Odiliënberg, Vlodrop en Herkenbosch was het gedurende de hele dag een drukte van belang en.. veelal gezellig. Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen hoe bedrijven met de tijd mee gaan. “Neen, mee moeten gaan”, zo zei een van de deelnemers. “Anders red je het niet. Je moet steeds blijven vernieuwen en wij heten dan ook niet voor niets innovatieve bedrijven, want wij hebben ons gespecialiseerd. . De concurrentie wordt alsmaar groter maar je moet ook aan andere factoren denken, zoals toekomstgericht bezig zijn met je bedrijf . Het milieu heeft daarbij een centrale rol. Van de week hebben we in de krant kunnen lezen hoe belangrijk het is om op de toestand van het grondwater – ook met name in deze regio – te letten bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Schoon water is onontbeerlijk en wij als bedrijven moeten ervoor zorgen dat dat ook voor volgende generaties goed blijft”, aldus een van de “rondleiders” bij een rondleiding. Hem werd bij die excursie-ronde namelijk de vraag gesteld of we in Nederland niet overdrijven als je dit vergelijkt met de milieueisen in omringende landen, en elders in Zuid-europa en… andere werelddelen bijvoorbeeld.
“Dat wij met klimaat- en milieuregels misschien vooraan lopen – niet voorop hoor! – is misschien wel zo, maar dat vereist de relatieve schaarste aan grond in ons land ook. “Wij willen de hoogste opbrengst per hectare en dan moet je wel het uiterste vergen van hulpmiddelen. Maar wel verantwoord. Dat geldt voor de landbouw maar kijk maar ook naar andere boerensectoren. bijv. de veeteelt”.
Ook zondag bleek bij de deelnemende bedrijven dt ze zich gespecialiseerd had van ” vers fruit zo van het land” tot het voeren van gen-vrij voer een melkkoeien waardoor je speciale en betere dagmelk krijgt bijv.

Op de foto een “plaatje van een schilderij” bij Boeren naar de loeren: hoeve Moorsel in Herkenbosch bood oa. deze mooie aanblik over de landerijen vanuit Herkenbosch richting Melick ca. Specialisaties bij dit bedrijf zijn oa vaste planten voor in de tuin, bepaalde (bol)bloemen enz.Posted in: algemeen, roerdalen