pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 9, 2015 6:28 pm Lees verder →

Roerdalen 100ste gemeente bedrijfsvoering

Roerdalen – De gemeente Roerdalen is de 100e gemeente die deelneemt aan Vensters voor Bedrijfsvoering. Tof Thissen, directeur van het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING), feliciteert de gemeente Roerdalen met dit feit op woensdag 11 maart om 16.00 uur in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. Tof Thissen biedt Burgemeester Monique de Boer-Beerta, wethouder Bedrijfsvoering Jan den Teuling en gemeentesecretaris Jan L’Ortije een taart aan om dit te vieren.
Vensters voor Bedrijfsvoering

Vensters voor Bedrijfsvoering is een leerinstrument voor publieke organisaties als gemeenten, waterschappen en provincies. Het helpt organisaties om bewuste keuzes te maken bij de inrichting en ontwikkeling van de bedrijfsvoering. Tof Thissen feliciteert Roerdalen namens de samenwerkingsorganisatie van Vensters voor bedrijfsvoering. Deze samenwerkingsorganisatie bestaat uit de Vereniging van Gemeentesecretarissen, KING en de landelijke ICT organisatie (ICTU).
Organisatieontwikkeling

Vensters voor bedrijfsvoering is een handig kompas bij organisatieontwikkeling doordat een gemeente zich kan vergelijken met andere gemeenten. Roerdalen wil snel en op maat kunnen inspringen op de veranderende wensen en eisen van de samenleving.
Wethouder Jan den Teuling: “Het monitoren van de bedrijfsvoering past in ons streven naar meer kwaliteit. We zijn in Roerdalen ook al jaren actief met onderdelen van Waarstaatjegemeente.nl en met het Bewonerspanel. Deze burgerpeiling brengt het oordeel van de inwoners over de dienstverlening van de gemeente in beeld.”
Pilotgemeente

Roerdalen is al een eind op weg in het monitoren van de gemeentelijke bedrijfsvoering. De drie samenwerkende MER-gemeenten gaan uiteindelijk alle drie aan de slag met Vensters voor Bedrijfsvoering. Naast Roerdalen gaat het daarbij om de gemeenten Maasgouw en Echt-Susteren en om de samenwerkingsorganisatie Servicecentrum MER.Posted in: roerdalen