pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2017 3:44 pm Lees verder →

Roerdalen: controles honden ( belasting ) deze maand gestart

Roerdalen – Begin juni gaan controleurs in de gemeente Roerdalen de jaarlijkse controle op het bezit van honden uitvoeren. De controles worden uitgevoerd door Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen, BsGW.
Dat meldt de gemeente.
De controleurs bellen huis-aan-huis bij inwoners van de gemeente aan om het hondenbezit te inventariseren. Alle controleurs kunnen zich legitimeren. U kunt hen vragen dat te doen!

Belastingplichtig
Als u één of meer honden heeft, bent u automatisch belastingplichtig. U bent dan wettelijk verplicht uw honden aan te geven. Het aantal honden op een adres bepaalt de hoogte van de aanslag. Het tarief voor de hondenbelasting staat op de website van de BsGW: www.bsgw.nl.

Aanmelden
Als een controleur een hond op een adres vindt waarvoor de eigenaar geen belasting betaalt, zal de controleur deze hond(en) aanmelden. Bent u niet thuis als de controleur aanbelt, dan laat deze een brief met informatie in uw brievenbus achter. Geeft u uw hond niet aan, dan kunt u een aanslag hondenbelasting ontvangen.

Boete
BsGW adviseert hondeneigenaren die één of meer hond(en) niet hebben aangegeven, dit zo snel mogelijk te doen. Daarmee kunt u een onnodige boete voorkomen. Blijkt tijdens de controle blijkt dat u één of meer honden heeft waarvoor u geen aangifte heeft gedaan? Dan riskeert u een boete.

Aanmelden
Het aan- of afmelden van een hond gaat het eenvoudigst via uw persoonlijke pagina op de website www.bsgw.nl. Log in met uw DigiD. Ook wijzigingen in het aantal honden kunt u doorgeven via deze persoonlijke pagina. De melding is dan direct geregeld. Als u geen internet heeft, kunt u een hond ook telefonisch aan- of afmelden via de belastingtelefoon: 088 – 8420 420. Houd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand als u belt. U kunt elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Meer informatie
Meer informatie over de hondenbelasting is te lezen op de website www.bsgw.nl.Posted in: algemeen, roerdalen