pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 6, 2012 8:16 am Lees verder →

Roerdalen heeft digitale belastingbalie: hoe werkt dat?

Roerdalen – De gemeente heeft de Digitale Belastingbalie: wat zijn de mogelijkheden?
U kunt met de Digitale Belastingbalie uw aanslag en/of WOZ-beschikking raadplegen, het taxatieverslag WOZ bekijken en afdrukken, digitaal een bezwaarschrift indienen, uw betalingshistorie raadplegen, een automatische incasso regelen en een hond aan- of afmelden. Overigens blijft het mogelijk om de aangifte van een hond of het maken van een bezwaar schriftelijk te doen. Een formulier voor het aangeven van een hond vindt u op de pagina Digitaal loket. Bedrijven kunnen helaas nog geen gebruik maken van de Digitale Belastingbalie.

Waar kan ik de Digitale Belastingbalie inzien?
U op de Digitale Belastingbalie inloggen met uw DigiD. U kunt vervolgens zelf gegevens raadplegen, afdrukken en wijzigingen doorgeven aan de belastingadministratie. Door de inlog met DigiD is uw privacy gewaarborgd. Om te kunnen inloggen op de Digitale Belastingbalie moet u dus wel beschikken over een DigiD. Deze code kunt u aanvragen via www.digid.nl. Op deze site kunt u ook informatie over het gebruik van de code vinden.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op pagina Digitaal loket. U kunt ook contact opnemen met het Servicepunt Roerdalen, telefoon: (0475) 538 888.Posted in: roerdalen