pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 12, 2012 5:01 am Lees verder →

Roerdalen heeft weer bladcontainers

Roerdalen – Het is weer herfst en binnenkort verliezen de bomen hun bladeren. Om de overlast hiervan te beperken, veegt de gemeente regelmatig de straten en stoepen schoon.

Wellicht wilt u ook uw tuin en stoep vrij houden van bladeren. Daarom worden er in het begin van oktober, op centrale plaatsen in elke kern, weer bladkorven geplaatst. Hierin kunt u de bladeren die u rondom uw huis opruimt weer gratis kwijt. Hoe lang de bladcontainers blijven staan, hangt af van het weer. Als de meeste bladeren zijn gevallen, worden ze weggehaald. Dat is vermoedelijk medio december.

Locaties van de bladcontainers
Herkenbosch: Aan de vier Gebroeders, Bellefroidlaan, Ereprijs, Hoogstraat, Korenbloemdreef, Daelenbroekweg, Molenbergweg, Pastoor Rohsstraat, Reewoude(Meinweg).
Melick: Wienkeskoel, Bernhardstraat, Bartelsstraat, Apollolaan, Zandkuil, Groenstraat, Kennedysingel, Dr. Nolenslaan.
Montfort: Bosweg, Gestraatje, Waarderweg, De Vaert, Aan het Water, Overkwartier, Zandstraat, Mariaveld,Beatrixweg.
Posterholt: Vlodropperweg, Wiersweg, Roermondseweg, Rector vd Boornlaan, Heinsbergerweg (bij de grensovergang) en de Heerbaan (drie containers).
Sint Odiliënberg: Morgenweg, Bosserveldweg (twee containers), Bernhardlaan, Eikenlaan (twee containers), St. Jozefstraat (’t Reutje).
Vlodrop: Koebroekweg, Oerraede, Populierenlaan, Kruisweg, Etsberg en Rothenbach.
De containers zijn alléén bedoeld voor bladeren, dus niet voor ander tuin- of snoeiafval. Brengt u bladeren in een zak, schud de zak dan om en neem deze mee terug naar huis!

Nog beter: composteren
Door bladcontainers te plaatsen hopen we de overlast van bladeren in uw voortuin en op uw stoep te beperken. Voor uw border is het echter goed om de bladeren tussen de planten te laten liggen. In het luchtige bladerdek gaan beestjes huizen die het dode organisch materiaal afbreken tot humus. Deze humus wordt geleidelijk aan omgezet in voedingselementen voor de bodem. Uiteindelijk profiteren uw planten dus van de natuurlijke winterdeken.Posted in: roerdalen