pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 20, 2014 1:31 pm Lees verder →

Roerdalen: in Montfort fitheid-test voor 55-plussend

Roerdalen – De gemeente Roerdalen wil inwoners actief en gezond houden. Bewegen is immers gezond en ontspannend. Iemand die genoeg beweegt blijft bovendien langer fit en vitaal.

Vanuit die gedachte hebben inwoners, verenigingen en professionals uit de gezondheidszorg in Montfort het burgerinitiatief ‘Sport en bewegen van 0 tot 100’ ontwikkeld. Met elkaar hebben zij de Fittest voor 55+ers georganiseerd. Die vindt plaats op vrijdagmiddag 20 juni in Sporthal De Koeweide.

Beweegadvies
Aan de hand van oefeningen kunnen de deelnemers hun uithoudingsvermogen, spierkracht, behendigheid, lenigheid en balans testen. Daarnaast worden hun bloeddruk, glucose, lengte en gewicht gemeten. Na afloop krijgt iedereen een persoonlijk beweegadvies en informatie over sport- en beweegactiviteiten in de buurt. De middag wordt mee georganiseerd door stichting Menswel. Er zijn deskundige sportinstructeurs, een podotherapeut, de praktijkondersteuner van de huisarts, Therapiecentrum Montfort, een diëtiste en beweegadviseurs aanwezig.

Aanmelden
Alle 55+ers in Montfort zijn we persoonlijk uitgenodigd. Heeft u zich nog niet aangemeld? Of heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u graag meedoen? Aanmelden kan tot 9 juni bij Guy Corten of Yvonne Damen van Stichting Menswel via 0475- 484848 of [email protected] Deelname aan de Fittest kost, inclusief een consumptie, € 5,- per persoon.Posted in: roerdalen