pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 11, 2015 3:42 pm Lees verder →

Roerdalen : Info 65plus bij brandweer

SMontfort – Bent u ouder dan 65 jaar en woont u zelfstandig? Kom dan op maandag 26 oktober naar de brandweerkazerne in Montfort. Daar kunt u met de medewerkers van de brandweer in gesprek.

Zij kunnen u adviseren over hoe u de kans op braimagend in uw huis kunt verkleinen. Ook burgemeester Monique de Boer is hierbij aanwezig. Brandweer Noord- en Midden-Limburg organiseert dit zogenoemde Bezoekje Brandweer. Oktober is namelijk de maand van de nationale brandpreventieweken.

Brandveiligheid
Tijdens de bijeenkomst gaat het over brandveiligheid. De nadruk ligt op het voorkomen van brand. Zijn er brandonveilige situaties in uw huis? Is een electrische deken wel veilig om te gebruiken? Hoe kunt u koolmonoxidevergiftiging in uw huis voorkomen? Hoe kunt u rookmelders testen? Behalve over het voorkomen van brand zal het ook gaan over het ontdekken van brand en veilig vluchten. U kunt al uw vragen over brandveiligheid stellen. Verder krijgt u tips over wat u kunt doen om uw woning brandveiliger te maken.

Aanmelden
De bijeenkomst is bij de brandweerkazerne in Montfort, Velvin 11. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Meedoen is geheel kosteloos. U wordt bovendien ontvangen met een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai. U kunt zich aanmelden door een formulier in te vullen op de website www.bezoekjebrandweer.nl. Klik op ‘Montfort’ als u de bijeenkomst in Montfort wilt bijwonen. Als de datum u niet schikt, kunt u de bijeenkomst ook in een andere brandweerkazerne bijwonen.

Meer informatie
Meer informatie over Bezoekje Brandweer staat op www.brandweerln.nl. Op deze website vindt u bovendien informatie over brandveiligheid.Posted in: roerdalen