pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 7, 2017 9:01 am Lees verder →

Roerdalen : info-avond voor komende raadsleden

Roerdalen – Politiek, iets voor u?
Staat u midden in de Roerdalense samenleving? Gaat de toekomst van onze gemeente u aan het hart? Wilt u zich sterk maken voor uw leefomgeving en kunt u mensen met elkaar verbinden?

Dan is het werk van raadslid of commissielid misschien iets voor u. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 organiseert de gemeente op 23 mei aanstaande een bijeenkomst voor alle inwoners die interesse hebben in de lokale politiek.

Programma
Tijdens de bijeenkomst ‘Politiek, iets voor u?’ krijgt u een beeld van wat het werk van een raads- of commissielid inhoudt. Wat wordt er bijvoorbeeld van u gevraagd op het gebied van kennis, tijdsbesteding en integriteit? Wat zijn de gevolgen van het hebben van een publieke functie? En wat krijgt u ervoor terug aan ervaring, netwerken, resultaten en vergoedingen? Ook krijgt u informatie over de relatie met andere bestuursniveaus en de organisatie van een gemeente.

Vraag en antwoord
Tijdens de avond zijn de burgemeester, de griffie en een aantal raads- en commissieleden van diverse fracties aanwezig. Zij kunnen al uw vragen over een functie in de politiek beantwoorden. De avond is nadrukkelijk niet bedoeld voor politieke discussie of het bespreken van het beleid van de gemeente Roerdalen. Aansluitend aan de bijeenkomst is een informele borrel.

Aanmelden
Woont u in Roerdalen en overweegt u om actief te worden in de lokale politiek? Dan bent u van harte welkom. U hoeft geen lid te zijn van een politieke partij. De avond begint om 19:30 in de raadszaal van het gemeentehuis en duurt tot ongeveer 21:30. Aanmelden kan tot 21 mei door te mailen naar de griffie: [email protected]oerdalen.nl. U kunt de griffie ook bellen: (0475) 538 888. Bent u verhinderd op 23 mei, maar toch nieuwsgierig naar hoe de lokale politiek werkt? Ook dan kunt u contact opnemen met de griffie.Posted in: algemeen, roerdalen