pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 30, 2012 11:10 am Lees verder →

Roerdalen krijgt vier wethouders, zijnde 3 fte’s met 2 nieuwkomers; vier vrouwelijke raadsleden

Roerdalen – De gemeente Roerdalen krijgt voor de resterende 2 jaar in deze regeerperiode geen 3 maar 4 wethouders. Daarbij zitten twee nieuwkomers en wel Jan Ramakers, zittend raadslid van de Jongerenlijst Roerdalen en Tjeu Verheijden (eveneens zittend raadslid) namens Roerstreek Lokaal. Hoe de verdeling van de portefeuilles wordt, wordt nog nader ingevuld maar is , naar verluidt, in grote lijnen geregeld. “Er komen wijziginge/aanpassingen in het regeerakkoord natuurlijk maar de grote lijnen staan redelijk vast”, aldus een ingewijde.
Zoals het Roerdal Journaal al weken geleden na het uiteenvallen van de vorige coalitie, als eerste wist temelden werd er hard gewerkt aan een nieuwe coalitie die op een ruime meerderheid in de gemeenteraad kon rekenen. Na het wippen van de VVD resteren CDA (5 zetels) met beoogd en zittend wethouder Chris Wolfhagen en de zittende fractie Praktische Politiek (2zetels) met wethouder Jan Teuwen en verder dus Roerdalen Lokaal (6 zetels) en Jongerenlijst( 2zetels).
Omdat Ramakers en Verheijden doorstromen naar het wethouderspluche worden hun zetels in de raad ingenomen door Jacquline Aelen bij de Jongerenlijst en Karin Hermans bij Roerstreek Lokaal.
Het aantal vrouwelijke raadsleden wordt daarmee ineens verdubbeld. Binnenkort komt daar een vijfde vrouwelijk raadslid bij als CDA-er Huub Willems uit de raad stapt omdat hij 65 wordt en opgevolgd wordt door Eugenie Cuypers.Posted in: roerdalen