pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 25, 2016 7:50 am Lees verder →

Roerdalen negatief in kwestie OML-directeur Tilman Schreurs

Negatief Standpunt gemeente Roerdalen directeur OML

Roerdalen -Op 20 juli 2016 hield de Raad van Commissarissen van Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV, OML, een bijzondere aandeelhoudersvergadering. Tijdens deze vergadering vroeg de raad de betrokken gemeenten om een standpunt in te nemen omtrent de huidige directeur van OML.

Het college van de gemeente Roerdalen heeft in de afgelopen periode gezamenlijk een eigen standpunt bepaald over de positie van de directeur van OML. Het college van de gemeente Roerdalen is van mening dat de door de rechter uitgesproken bewezenverklaring en veroordeling op het gebied van omkoping niet verenigbaar is met de positie van directeur van een organisatie die aan de gemeente is gekoppeld. Het gaat hierbij om het principe van integere overheid. De gemeente is van mening dat alleen door het handhaven van zo’n principe het vertrouwen bij de samenleving kan blijven bestaan. De RvC en de bestuurlijke vertegenwoordigers van de overige gemeenten zijn al in juli over het Roerdalens standpunt geïnformeerd.

De aandeelhouders hebben samen met de RvC op 23 augustus een standpunt bepaald. Dit standpunt wijkt af van de visie van Roerdalen. Het college van Roerdalen betreurt dat.Posted in: algemeen, roerdalen