pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 31, 2012 7:33 am Lees verder →

Roerdalen: terugkoppeling dorpsgesprekken : vandaag, woensdag, in Melick en in Herkenbosch, vrijdag in Posterholt en Vlodrop en maandag in Montfort

Roerdalen – Dit jaar maakt de gemeente belangrijke keuzes voor accommodaties in de dorpen, zoals de sportparken, verenigingsgebouwen en schoolgebouwen. Dat gebeurt niet zonder de inbreng van inwoners, verenigingen en ondernemers.

In mei van dit jaar zijn daarom dorpsgesprekken gehouden in elke kern. Van 29 oktober tot en met 5 november vindt in alle kernen van de gemeente Roerdalen een terugkoppeling plaats op deze dorpsgesprekken.

Terugkoppeling dorpsgesprekken
Sint Odiliënberg: maandag 29 oktober in het gemeentehuis van 20.30 tot 22.00 uur
Melick: woensdag 31 oktober in de Apollohal van 19.00 tot 20.30 uur
Herkenbosch: woensdag 31 oktober in het Dr. Biermanshuis van 20.45 tot 22.15 uur
Posterholt: vrijdag 2 november in C.C. De Beuk van 19.00 tot 20.30 uur
Vlodrop: vrijdag 2 november in De Blokhut van 20.45 tot 22.15 uur
Montfort: maandag 5 november in café Biej de Vogel van 20.30 tot 22.00 uur
Wat is voorafgegaan?
In mei 2012 heeft de gemeente met verenigingen en andere gebruikers van de sportaccommodaties en brede maatschappelijke voorzieningen (BMV) voor onderwijs en sociale/culturele activiteiten in alle kernen van gedachten gewisseld over de toekomstige huisvesting van hun activiteiten. Aansluitend aan deze bijeenkomst heeft de gemeente aan de verenigingsraden gevraagd om in overleg met de verenigingen in hun kern een programma van wensen op te stellen. Aan de hand van de reacties tijdens de dorpsgesprekken en de ontvangen programma’s van wensen heeft de gemeente voor iedere kern een aantal scenario’s uitgewerkt voor de diverse accommodaties. Vervolgens heeft de gemeente uit deze scenario’s per kern een voorkeurscenario geselecteerd.

Toekomst sportaccommodaties en BMV’s
Tijdens de vervolgbijeenkomsten wil de gemeente per kern het scenario rond de toekomst van de sportaccommodaties en brede maatschappelijke voorzieningen (BMV’s) bespreken met alle betrokkenen. De betrokken partijen hebben dan een laatste kans om kanttekeningen te plaatsen. Mede aan de hand van alle ontvangen reacties zal de gemeenteraad medio januari 2013 een besluit nemen over de scenario’s die de komende jaren in de verschillende kernen gerealiseerd zullen worden.

Heeft u vragen?
Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Jacco Haagmans via (0475) 538 888 of [email protected] Meer informatie over het voorzieningenbeleid vindt u op de pagina Voorzieningen op deze website.Posted in: roerdalen