By april 9, 2013 1:39 pm Lees verder →

Roerdalen: vandaag (disndag) Informatieavond combivouchers en verzekeringen

Roerdalen – Vandaag, dinsdag 9 april vindt in zaal Den Zwarten Berg in Sint Odiliënberg een informatieavond plaats over combivouchers en verzekeringen. De avond is een vervolg op de drukbezochte informatieavond die op 5 februari werd georganiseerd over de nieuwe tijdelijke beleidsregel combivouchers.

De avond is interessant voor iedereen die iets doet of wil gaan doen met combivouchers. Verenigingen en scholen ontvangen een persoonlijke uitnodiging maar ook andere geïnteresseerden zijn meer dan welkom! De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Programma
Tijdens deze informatieavond staan praktijkvoorbeelden, samenwerking met de scholen en aspecten rondom verzekeringen en aansprakelijkheid centraal. De avond ziet er als volgt uit:

19.30 tot 19.45 uur: opening en inspiratie. Fanfare De Vriendenkring uit Montfort en tennisclub LTV uit Melick geven hun ideeën en inspiratie over activiteiten en wat dit betekent voor de vereniging.

19.45 tot 21.15 uur: workshops waar iedereen aan kan deelnemen. De eerste workshop gaat over samenwerking met scholen en het ontwikkelen van een activiteitenplan. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt aangegeven waar verenigingen op moeten letten bij het opstellen van een activiteitenplan. En hoe stem je dat af met een school? Hoeveel tijd is nodig voor een activiteit en hoe bind en boei je de doelgroep? De tweede workshop gaat over verzekeringen en aansprakelijkheid. Hoe zit het met aansprakelijkheid voor activiteiten na schooltijd en wie is waarvoor al verzekerd? Aan de hand van een aantal casussen in de praktijk worden concrete antwoorden gegeven.

21.15 tot 21.30 uur: samenvatting en afsluitingPosted in: roerdalen