pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 13, 2015 11:50 am Lees verder →

Roerdalen: vandaag themabijeenkomst voor iedereen over Jaarrekening 2014

Roerdalen – Vandaag, woensdag 13 mei 2015 vindt in het vergadercentrum van het gemeentehuis in Sint Odiliënberg de volgende themabijeenkomst van 2015 plaats.

Het vergadercentrum is toegankelijk via het Servicepunt aan de achterkant van het gemeentehuis.

Agenda
Voor deze themabijeenkomst staat het onderwerp “jaarrekening 2014” op de agenda.

De jaarrekening is een belangrijk ijkpunt in de gemeentelijke planning & controlcyclus. Wat heeft de gemeente gepresteerd in het afgelopen jaar? Zijn de in de begroting opgenomen doelen bereikt? Hoe staan de gemeentefinanciën er voor? Dit zijn allemaal vragen die terugkomen in de jaarrekening.

Tijdens de themabijeenkomst zal een accountant van Deloitte aanwezig zijn. De accountant is op grond van de Gemeentewet belast met de controle van de jaarrekening. Ook zorgt de accountant voor een accountantsverklaring en brengt hij/zij verslag uit van de bevindingen. In de themabijeenkomst zal de accountant een toelichting geven op de bevindingen naar aanleiding van de controle van de jaarstukken 2014.

Woord voeren
Wilt u graag het woord voeren over een onderwerp dat op de agenda staat? Dan hoeft u zich niet aan te melden. Voor onderwerpen die niet op de agenda staan, moet u dit wel doorgeven. De spelregels hiervoor staan op onze website bij ThemabijeenkomstenPosted in: roerdalen