pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 1, 2015 5:45 pm Lees verder →

Roerdalen: wie denkt mee over dagbesteding in Melick?

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kaarten, bingo, bloemschikken, een kook- of eetpunt of een computercursus. Maar ook een inlooppunt waar u terecht kunt met alledaagse vragen, waar u de krant kunt lezen of mensen kunt ontmoeten. Hoe dat er precies uit gaat zien? Dat horen we graag van u!

Voor iedereen
Het aanbod aan zorg, dagbesteding en activiteiten zoals dat nu in Melick is, sluit niet meer aan op de behoefte van inwoners. Het is belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving, ook mensen die hulpbehoevend zijn. Dicht bij huis en in een vertrouwde omgeving. De bedoeling is van de initiatiefnemers is om vijf dagen per week dagbesteding aan te bieden. Daarbij zal ondersteuning zijn door mensen uit de zorg.

Denkt u mee?
Heeft u als inwoner idee├źn over welke activiteiten u graag in Melick zou willen? Laat het ons dan weten. Dat kan door een e-mail te sturen aan Esther van Ool van De Zorggroep: [email protected] Ook zorg- en vrijwilligersorganisaties zijn van harte welkom om mee te denken. Dat kan tijdens een vergadering van de initiatiefnemers op maandag 6 juli. Heeft uw organisatie hier interesse in? Dan kunt u dat ook laten weten bij Esther van Ool.Posted in: roerdalen