pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 12, 2014 3:07 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Zaterdag live op tv Defilé 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden

Roerdalen/Apeldoorn – Traditioneel wordt in koningsstad Apeldoorn veel aandacht besteed aan grote gebeurtenissen met betrekking tot onze monarchie en ons staatsbestel. De viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden is opnieuw aanleiding om in Apeldoorn een groot evenement te organiseren.
GRAND DEFILÉ
Het Grand Defilé op zaterdag 14 juni a.s., het grootste eendaagse evenement in Nederland tijdens de viering van 200 jaar Koninkrijk, bestaat uit meer dan 170 elementen met ongeveer 1.800 deelnemers. Aspecten uit 200 jaar Koninkrijk worden uitgebeeld. Rijtuigen, paarden, historische loopgroepen, vervoermiddelen, muziekkorpsen en verworvenheden trekken met Paleis Het Loo als beginpunt in een kleine twee uur aan u voorbij. Wij verwachten tenminste 100.000 bezoekers langs de route. Het Defilé vangt aan om 13.00 uur vanaf Paleis Het Loo.
NOS LIVE VERSLAG OP TV
De NOS zal van de bijzondere gebeurtenis een live verslag maken en rechtstreeks op de TV uitzenden.
VIP-ARRANGEMENT
Het Vip-arrangement biedt u een exclusieve plek op de Vip-tribune, toegang tot het Vip-paviljoen en een exclusief 6 gangen proeverij. Gratis Vip-parkeren nabij het Vip-paviljoen. De kosten van het arrangement bedragen € 70,- (incl. BTW) per persoon.
TRIBUNES LANGS DE ROUTE
Tribunes langs de route staan aan de Loolaan of in het Oranjepark.
Ook vanaf tribunes langs de route, voorzien van comfortabele kuipstoeltjes, kan deze bijzondere historische gebeurtenis gadegeslagen worden en wordt live verslag gedaan van het defilé. De tribunes worden op strategische plaatsen langs de Loolaan en het Oranjepark opgesteld waar goed uitzicht is op het Defilé.
De kosten voor een tribuneticket bedragen € 12,50 per persoon. Er zijn slechts 2000 tribunetickets beschikbaar dus wees er snel bij,
want op = op.

De tribunekaarten langs de route zijn eveneens verkrijgbaar bij alle Apeldoornse Primera winkels.Posted in: roerdalen