pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2015 3:05 pm Lees verder →

Roerdalen zoekt Ambassadeurs van Geluk

imageRoerdalen – In het najaar van 2014 riep de gemeente Roerdalen inwoners en bezoekers op om hun geluksplek in Roerdalen te nomineren. Dit leverde maar liefst 200 nominaties op. Met dit initiatief, ‘Geluksplekken in Roerdalen’, brengt de gemeente het kleine dagelijkse geluk in Roerdalen op een speciale manier onder de aandacht. De gemeente doet dat in samenwerking met de Vlaamse onderzoeker Leo Bormans. Op 20 maart (International Happiness Day) worden 25 plekken van geluk geopend. Aanvullend hierop is de gemeente op zoek naar inwoners die Ambassadeur van Geluk willen zijn in Roerdalen.

Leo Bormans: “De rol van Ambassadeur van Geluk kan iedereen voor zichzelf invullen. Je vindt het leuk om eens een praatje te maken met iemand over geluk. Of om iemand te helpen met het vinden van de weg naar een plek van geluk. Je hebt zelf leuke ideeën om geluk te delen met anderen. Misschien heb je zin om een keer iets te organiseren op een plek van geluk bij jou in de buurt, samen met je vereniging of vrienden. Allemaal voorbeelden van hoe een Ambassadeur van Geluk kan bijdragen aan het vergroten van geluk in Roerdalen.”

Bijeenkomst
Tijdens een bijeenkomst op 10 maart (aanmelden via [email protected]) geeft Leo Bormans meer uitleg over de filosofie waarop de plekken van geluk gebaseerd zijn. Welke rol kunnen de geluksambassadeurs spelen bij het vergroten van geluk in Roerdalen? Hoe voer je een positief gesprek over geluk? De aanwezigen zullen worden uitgenodigd om mee te denken en mee te doen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in Zaal Roerzicht, Grootestraat 36 in Vlodrop.

Geluksambassadeur Leo Bormans
Iedereen is op zoek naar geluk. Maar wat is dat precies: ‘geluk’? Leo Bormans vroeg het aan 100 professoren uit 50 landen. Het resultaat, ‘Geluk. The World Book of Happiness’, werd een internationale bestseller. De Europese Voorzitter gaf het zelfs cadeau aan alle wereldleiders. Leo Bormans geeft wereldwijd lezingen over het onderwerp geluk. Hij kwam de gemeente Roerdalen op het spoor via de slogan ‘Klein Geluk in Roerdalen’. Zo ontstond het initiatief Geluksplekken. Meer informatie staat op www.hapspots.org.Posted in: roerdalen