pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 13, 2014 9:35 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: 24 uur snelheid meten met nieuwe rood licht-camera ook 24 uur aan staat…

Roermondd – Opnieuw zijn ultra-moderne flitspalen in Limburg in werking gesteld. Het gaat om een flitspaal die flitst zodra bestuurders door rood rijden en/of te hard rijden. Dus en rood en snelheid wordt permanent (24uur) gemeten.

Flitser

De nieuwe flitspaal heeft een digitale camera aan boord zodat gemaakte beelden van snelheidsovertreders direct worden overgeseind naar een dataverwerkingseenheid.

De analoge flitspaal maakt nog gebruik van een filmrol, die eerst ontwikkeld moet worden en dan pas kan worden uitgelezen. De digitale flitser die geen last heeft van een volgeschoten film, werkt 24 uur per dag en maakt gebruik van een infrarood flitser. Deze zorgt ervoor dat de flits niet te zien is. Weggebruikers hebben dan geen hinder van flitslicht.

Roodlichtcamera

Een flitspaal bij een kruising met verkeerslichten, meet niet alleen de snelheid van iemand die te hard rijdt maar legt ook weggebruikers vast die door rood rijden. Een automobilist die te hard door rood rijdt, krijgt dus twee boetes: een voor snelheid en een voor rijden door rood licht.

Bewezen effect

Digitale flitspalen staan op plaatsen waar eerder de oude, analoge flitspalen stonden

Het Openbaar Ministerie, de politie en de gemeente hebben vastgesteld dat op bovengenoemde locatie de flitspaal vervangen wordt. Flitspalen hebben een bewezen effect op de beïnvloeding van het rijgedrag.Posted in: politie