pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 9, 2019 8:21 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : aanmeldzuilen vanaf 15 mei in ziekenhuis Roermond

Roerdalen / Roermond – Vanaf woensdag 15 mei ( volgende week) gaat het Laurentiusziekenhuis gebruikmaken van aanmeldzuilen. Hierdoor verandert de manier waarop u zich als patiënt aanmeldt. Wanneer u in het ziekenhuis komt voor een afspraak op de polikliniek, meldt u zich met een geldig legitimatiebewijs aan via de aanmeldzuilen in de entreehal ( zie foto) . Ook wanneer u zonder afspraak komt, bijvoorbeeld om bloed te laten prikken of voor het maken van een röntgenfoto of ECG, meldt u zich aan bij de aanmeldzuilen. Vervolgens krijgt u een dagticket met informatie over de afspraak en het routenummer. Met dit ticket meldt u zich bij de zuil op de polikliniek, zodat de behandelaar weet dat u aanwezig bent.

Door u aan te melden via de aanmeldzuilen beschikt u altijd over actuele informatie over uw afspraak en de route ernaartoe. In de entreehal zijn medewerkers en vrijwilligers aanwezig die u bij vragen altijd kunnen helpen met het aanmelden. Daarnaast kunnen baliemedewerkers de vrijgekomen tijd besteden om u te helpen bij vragen of nazorg.

De aanmeldzuilen zijn inmiddels in de entreehal en op de poliklinieken geplaatst. Hoe werkt het precies? Lees de informatiefolder of bekijk de video op www.lzr.nl/aanmeldzuilen

Met de komst van de aanmeldzuilen sluit de ingang poliklinieken aan de Oranjelaan. Vanaf zaterdag 11 mei bent u voor al uw bezoeken aan het ziekenhuis welkom via de hoofdingang.