pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 9, 2019 12:01 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Ajax troont boven de rest uit; tweede plek PSV best goed

Roerdalen – Wie wordt kampioen in de eredivisie? Een analyse van Roerdaljournaal.nl, 5 duels voor het einde. De kampioens-schaal/ beker gaat volgens onze eerlijke waarneming van Zeist naar Amsterdam en niet naar Eindhoven.
En dan blijft voor een andere Brabantse club – Willem II – wel internationaal beker-voetbal over en resteert voor PSV de voorrondes van de Champions League. Dus gaan minstens twee zuidelijkere clubs ook internationaal. Toch ook mooi??! Ajax draait momenteel goed zo in de laatste competitie-fase.
PSV heeft het moeilijk en speelt stroef voetbal, waarbij het lijkt dat ook spelers de vorm missen. Als PSV tweede wordt hebben ze het knap gedaan: individueel zijn er bij PSV-spelers die thans niet en – eerlijk is eerlijk – nooit het niveau van individuele Ajax-spelers halen. De realiteit moeten we onder ogen zien. En dan hoeven we alleen al te attenderen in dit verband op het verschil in middenveldspelers, en ook de achterhoede incluis de keeper, hebben het net niet…Of moetb hier om de fans niet te zeer op de tenen te gaan staan de zin staan:…. hebben het net niet MEER!!??

Hoe het ook zij, de fans in zowel Amsterdam als in Eindhoven vervolgen de jacht om het kampioenschap. PSV zondag thuis tegen De Graafschap. Ajax speelt een dag eerder op eigen veld tegen Excelsior. Dat duel is door de KNVB naar voren gehaald omdat de Amsterdammers op dinsdag 16 april tegen Juventus spelen.
En ik durf te verwedden dat beide ploegen nog punten gaan verspelen maar Ajax zal toch PSV de baas blijven dit jaar.
En wil PSV volgend seizoen mee strijden om de titel dan zullen er aankopen moeten volgen en spijtig voor Ajax het hart van het huidige Ajax zal ook wel weggekocht worden. Met dat verschil: Ajax zit ruim in dd slappe was en heeft nieuwe talenten klaar staan in Ajax II. PSV heeft minder te besteden, veel minder en draait povertjes met de reserves. PSV -_Nec was gisteren een schoolvoorbeeld van pover voetbaltalent. Dus genoeg werk voor ene Van Bommel cs enne….niet zo stuurs als trainer: een lachje mag er ook bij een tweede plek (heel goed met deze elf) best van af…

JACQUES BIERMANS
(Resterend program beide clubs)

1. Ajax (29-71, doelsaldo + 74):
Zaterdag 13 april: Excelsior-thuis
Zaterdag 20 april: FC Groningen-uit
Dinsdag 23 april: Vitesse-thuis
Zondag 28 april: De Graafschap-uit
Zondag 12 mei: FC Utrecht-thuis

2. PSV (29-71, doelsaldo + 65):
Zondag 14 april: De Graafschap-thuis
Zondag 21 april: ADO Den Haag-thuis
Donderdag 25 april: Willem II-uit
Zondag 28 april: Heracles-thuis
Zondag 12 mei: AZ-uitPosted in: algemeen, roerdalen