pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 29, 2018 8:26 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Albert Heyn haalt bladerdeeghapjes terug

Roerdalen – Albert Heijn heeft de AH Oven bladerdeeghapjes uit de schappen gehaald omdat ze salmonella kunnen bevatten. Aldus verneemt www.roerdaljournaal.nl van RTL nieuws. Klanten wordt dringend verzocht om de ovenhapjes niet te eten en terug te brengen.Het gaat om de AH Oven bladerdeeghapjes met de houdbaarheidsdata: 28-10-2019 en 28-12-2019. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdata.

Gevaar voor zwangere vrouwen

De dozen waarin 16 hapjes zitten, kunnen mogelijk salmonella bevatten, schrijft de supermarkt op de site. “Het consumeren van dit product kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.”

De AH heeft een waarschuwing gekregen van de leverancier van het vlees dat in de hapjes verwerkt zit, meldt de NOS. Daarna is direct een terughaalactie opgezet.

Geld terug

Klanten wordt dringend verzocht de bladerdeeghapjes niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Bij inlevering krijgen klanten hun geld terug.

RTL NieuwsPosted in: algemeen, roerdalen