pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 9, 2020 2:27 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Alternatief voor Sacramentsprocessie St Odilienberg vanwege coronatijd

Roerdalen – Alternatief programma Sacramentsprocessie Sint Odiliënberg

Vanwege het coronavirus gaat de Sacramentsprocessie in Sint Odiliënberg niet door. In plaats daarvan is er een alternatief programma op donderdag 11 juni en zondag 14 juni.

Zorgcentrum Bergh

Op donderdag 11 juni om 15.30 uur zegent pastoor L’Ortye de bewoners van Zorgcentrum Bergh. De pastoor loopt met het zogenoemde Allerheiligste, flambouwdragers en de geestelijk verzorgster rondom het gebouw en zegent de bewoners die voor de open ramen staan of zitten.

Processiezondag

Op zondag 14 juni zijn de basiliek en de Mariakapel tussen 09.30 en 17.30 uur geopend voor gebed en vieringen. Om 9.30 uur is een Hoogmis in de basiliek. Door de RIVM-maatregelen is er ruimte in de basiliek voor maximaal dertig mensen. Inwoners van Sint Odilënberg krijgen voorrang. In de Mariakapel zijn negen extra zitplaatsen. Bij goed weer worden ook stoeltjes op de binnenplaats neergezet. Om 14.00 uur is nog een H.Mis in de basiliek. Hierbij gelden dezelfde regels als tijdens de Hoogmis. De dag wordt afgesloten met een Plechtige Vespers.

Zusters van Priorij Thabor, kerkbestuursleden en leden van de Basiliekwacht zijn de hele dag aanwezig om erop toe te zien dat iedereen zich aan de RIVM-maatregelen houdt.Posted in: algemeen, roerdalen