porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 21, 2014 10:30 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Auto’s afgepakt van criminelen

jeep-belgie
Roerdalen,Breda, Brasschaat (B) – Donderdag 18 september heeft het Integraal Afpakteam in samenwerking met de Belgische politie in Brasschaat twee voertuigen afgevoerd en beslag gelegd op een klein contant geldbedrag. Deze inbeslagnames zijn een vervolg op de arrestatie van twee oplichters eerder deze maand.

Begin september werden deze twee oplichters in een Bredaas hotel op heterdaad betrapt en aangehouden op verdenking van grootschalige oplichtingpraktijken. Daarbij werd er meteen beslag gelegd op hun auto, een dure Jaguar.

Verder onderzoek
Omdat de verdachte personen geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebben, werd het onderzoek verbreed richting België. Dit leidde uiteindelijk naar een woning in Antwerpen. Samen met de Belgische politie is er in de bewuste woning gezocht naar de eventuele aanwezigheid van contant geld, luxe goederen en bewijsmateriaal in het kader van oplichting.

Afpakken
Naast allerlei bewijsmateriaal legde het Integraal Afpakteam direct beslag op twee voertuigen (een Jeep en wederom een Jaguar) en een klein contact geldbedrag. Het afpakken van crimineel vermogen past in een bredere aanpak van de Taskforce Brabant-Zeeland om als georganiseerde overheid de georganiseerde criminaliteit een halt toe te roepen.

Beslaglegging op Jeep in België (foto: politie)Posted in: politie, roerdalen