pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 16, 2014 7:31 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Belg v Avermaet wint eindelijk rit, nu in Eneecotour

Roerdalen – Hij zat steeds vooraan, maar won nog geen grotere koers. Wel ereplaatsen, ook in de Tour de France 2e en 3e. In de vijfde rit van de Enecotour was het wel raak. Knap dat Limburger Dumoulin 2de werd en daarmee, met nog 2 ritten te gaan, leider is in de algemene rangschikking.
Van Avermaet reed vrijdag in rit 5 aan de voet van de steile Muur voorbij Pavel Broett en hield vol tot aan de streep. Tom Dumoulin kwam nog knap opzetten en strandde op één seconde op de tweede plek. De Rus Broett was de nummer drie.

Lars Boom eindigde in de dezelfde tijd als Dumoulin als vijfde, maar de kopman van Belkin verloor door de bonificatieseconden wel zijn leiderstrui aan zijn landgenoot van Giant-Shimano.

Dumoulin gaat de laatste twee dagen van de Nederlands-Belgische koers in met twee seconden voorsprong op Boom en elf op de Italiaan Manuel Quinziato.

Niki Terpstra werd zesde als leider van een groepje met onder meer Geraint Thomas, Philippe Gilbert en Filippo Pozzato dat op zes tellen eindigde van Van Avermaet.

De vijfde rit in de zevendaagse koers door België en Nederland was het begin van een heel lastig drieluik met parkoersen die achtereenvolgens lijken op de Ronde van Vlaanderen, Luik-Baskenaken-Luik en de Amstel Gold Race.

De renners moesten vrijdag in de ‘mini-Ronde van Vlaanderen’ met start en finish in Geraardsbergen (162,5 kilometer) liefst negentien heuveltjes op, waaronder de Kruisberg, Leberg, Berendries en drie keer de Muur van Geraardsbergen.

Zdenek Stybar, die vorig jaar de etappe won met finish in Geraardsbergen en de eindzege pakte in de Eneco Tour, stapte niet meer op na zijn harde valpartij in de massaprint van donderdag.Posted in: roerdalen