pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 26, 2020 8:01 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Bizarre claim Derksen: ‘Van Bommel ontslagen vanwege kapsalon en pizza’s’

Roerdalen – Roerdaljournaal.nl verneemt op diverse sites:Over het ontslag bij PSV van Mark van Bommel zijn veel verhalen, maar Johan Derksen maakte het vrijdag bij Veronica Inside wel erg bont. Derksen claimde op basis van een ‘zeer betrouwbare bron’ dat Van Bommel is ontslagen omdat hij de spelers liet eten wat ze wilden. Algemeen directeur Toon Gerbrands besloot daarom om in te grijpen, aldus de oud-hoofdredacteur van Voetbal International.

“Ik hoor nu uit zeer betrouwbare bron waardoor Van Bommel gesneuveld is. Toon is opgegroeid in de volleybalwereld en heeft zichzelf wijs gemaakt dat dat topsport is, maar wij noemen dat een spelletje. Bij Engelse clubs mogen spelers opstaan wanneer ze willen, ontbijten wanneer ze willen en eten wat ze willen. Dat is daar heel relaxed. Het is daar altijd zo geweest.”

“Van Bommel is ook met die grote jongens opgegroeid en heeft gezegd: jongens, jullie eten wanneer je wil en bestellen wat je wil hebben. Daardoor zijn er groepjes ontstaan en zaten er vier daar te eten en drie daar. Toen is de directie een keer binnengekomen, toen de ene een kapsalon met vet shoarmavlees en saus zat te eten, terwijl de ander een pizza aan het eten was en ze daar een diëtist rond hebben lopen.”

Dat heeft Van Bommel de kop gekost, zegt Derksen. “Daaruit heeft de directie geconcludeerd dat Van Bommel de teamdiscipline niet gehandhaafd heeft. Dat zijn van die wetten die nergens op slaan. Dat vonden ze heel stuitend.” Overigens meldde de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung in november nog dat de spelers van PSV pizza gegeten hadden na de verloren Europa League-wedstrijd tegen LASK Linz.

“Het gaat er natuurlijk om hoe ze zondag spelen. Als ze winnen kunnen ze alle kapsalons eten, maar nu eten ze ongetwijfeld gezond en verliezen ze met 2-0 van NAC. Toon Gerbrands heeft zich eigenlijk in z’n hemd gezet door Van Bommel weg te sturen, omdat het gewoon onterecht was. Hij vond blijkbaar dat hij als directeur iets moest doen. Hij had ook kunnen zeggen dat hij gefaald heeft omdat hij hem heeft aangesteld. Misschien moet hij dat nu eens overwegen.”Posted in: algemeen, roerdalen