pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 12, 2014 2:20 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Bloemen en kunst dit weekeinde op Eynderhoof

Roerdalen/Eind – Op zaterdag 12 en zondag 13 juli staat openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind in het teken van bloemen en kunst.

Een aantal bloemenkwekers, bloemisten en andere ‘groene’ bedrijven zetten Eynderhoof letterlijk in de bloemetjes. Ook zullen allerlei kunstenaars uit de regio zoals schilders, boetseerders, kantklossers, beeldhouwers enz. dit bloemrijke schouwspel gebruiken om hun werken te tonen. Je kunt je voorstellen dat het museum met zijn karakteristieke gebouwen, een uitermate geschikte omgeving is om volop te genieten van bloemen en kunst.
Bij dit alles hoort uiteraard sfeervolle muziek op de achtergrond. Op zaterdag accordeonmuziek  door Jo Rutjens en op zondag de Coconblazers uit Nederweert. En ook de geur, afkomstig van Bakkes “Laote”, zal je zeker verleiden om iets lekkers te proeven. Tevens kun je het weekend meedingen voor een prijs voor de fleurigste hoofdbedekking. Elke dag bepaalt een jury om 11.00 en 15.00 uur wie de winnaar is. Kortom: genoeg redenen om dit weekend Eynderhoof te bezoeken.
Openluchtmuseum Eynderhoof bevindt zich aan het Milderspaat 1 in Nederweert-Eind en is geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 5 euro per persoon. Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 2 euro.
De deelnemers zijn:
– Kwekerijen Decker-Jacobs, Heythuysen www.decker-jacobs.nl
– Bert Cuijpers, Ospel www.bertcuijpers.nl
– Hoveniersbedrijf Erwin Knapen, Nederweert
– Claessen Orchideeën Kwekerij, Nederweert-Eind www.claessenorchideeen.nl
– Tuincentrum Bouten, Ospel
– Hoveniersbedrijf Ton Triepels, Leveroy
– Beckersmeesterbloembinders, Budel www.beckersmeesterbloembinders.com
– Atelier Bluumkes, Ospel www.atelierbluumkes.nl
– De Kruidenmand, Someren www.dekruidenmand.nl
– Plantenkweker Pieter Schreurs, Stramproy
– Citaverde Mavo in het Groen, NederweertPosted in: roerdalen