pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 30, 2014 2:45 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: OPMERKELIJK Boetevrije week in België gestart ( behalve in Limburg)

Roerdalen – Vanaf vandaag (dinsdag 30 sept 2014) zijn de Belgische wegen zogoed als ‘boetevrij’. Maar let op: niet in Belgisch Limburg: daar doen de politiemensen maar mondjesmaat mee.
Voor elders geldt: Rijdt u te snel, belt u achter het stuur of rijdt u zonder gordel? De agenten kijken voor een keertje de andere kant op. ‘Maar zware verkeersovertredingen zullen wel degelijk beboet worden’, waarschuwt Gert Cockx van de politievakbond NSPV. Waarom dit allemaal….?
De agenten pikken het niet dat hun pensioenleeftijd wordt verhoogd. Om druk te zetten op de onderhandelingen in het heikele pensioendossier, start vanaf vandaag dus een boetevrije week. Alle agenten worden daarbij gevraagd om geen boetes uit te schrijven voor lichte overtredingen op de weg, zoals overdreven snelheid, bellen achter het stuur of rijden zonder gordel. ‘De agenten zullen een educatieve aanpak hanteren. Ze zullen de overtreders niet beboeten, wel wijzen op hun fouten’, vertelde Gert Cockx van de politievakbond NSPV in De Ochtend op Radio 1.Posted in: politie, roerdalen