pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 16, 2019 8:25 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Britse “top” wil nu uitstel Brexit-datum

Roerdalen- Er is unanimiteit van de 23 Europese lidstaten voor nodig, zo heeft Roerdaljournaal.nl vernomen, om uitstel van de Brexut-datum te krijgen. Of dat lukt? Want waaraan denkt men nu binnen de Britse regering en top-bankiers na de harde nederlaag van gisteren van May : een aantal Britse parlementariërs werkt aan een motie om de artikel 50-procedure voor de uittreding uit de EU te vertragen. Dat hebben ministers uit de regering-May gezegd tegen topmensen uit het zakenleven.

De Brexit-deal van premier Theresa May werd dinsdagavond met grote meerderheid verworpen door de afgevaardigden in het Lagerhuis. Dat bracht enkele kabinetsleden in overleg met vooraanstaande zakenlieden op het idee te proberen de datum van het vertrek uit de EU, vastgesteld op 29 maart, te verschuiven naar later in het jaar.

De ministers Philip Hammond (Financiën), Greg Clark (Economische Zaken) en Stephen Barclay (Brexit) vertelden dat een “motie van backbenchers in de maak is voor uitstel van artikel 50”, zei de directeur van een Brits bedrijf die bij het overleg aanwezig was tegen persbureau Reuters. Hij wilde anoniem blijven. De ondernemers wilden onder meer van de ministers weten wat er gaat gebeuren bij een no-deal.

May moet binnen drie parlementaire werkdagen met een alternatief plan komen. Daarna is er van alles mogelijk; geen deal, toch een heronderhandeling met de EU, verkiezingen, of een nieuw referendum.Posted in: algemeen, roerdalen