pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 24, 2020 11:31 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: Bronnen: “ Eindexamens gaan nu niet door: wel doorstroming naar hoger onderwijs ”

Roerdalen – Roerdaljournaal.nl verneemt dat onderwijsminister Slob op de NOS met een verklaring hierover bezig is : Naar wij vernemen: “ De centrale schriftelijke eindexamens voor leerlingen in het voortgezet onderwijs gaan dit jaar niet door. Ze kunnen na de zomer gewoon naar het mbo, de hogeschool of de universiteit”. Aldus bevestigen bronnen in Den Haag. Het halen van de schoolexamens, die leerlingen ter voorbereiding op de landelijke examens hebben gemaakt, is genoeg voor een diploma.

Verschillende onderwijsorganisaties riepen de overheid al langer op op de examens te schrappen. Die roep werd alleen maar luider sinds het kabinet maandag nog strengere maatregelen nam om de opmars van het coronavirus te stoppen.

Het kabinet kondigde maandagavond onder andere een verbod aan op alle bijeenkomsten tot 1 juni. Justitieminister Fred Grapperhaus zei toen nog dat voor scholen een andere regeling geldt. Maar onderwijsbond AOb noemde het doorgaan van de eindexamens toen al “ondenkbaar”.

Minister Slob komt met een persverklaring over de eindexamens. Het persmoment wordt verwacht om 11.30 uur op het ministerie van OCW.Posted in: algemeen, roerdalen