pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 21, 2019 11:45 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Buitengewoon Blauw met info-filmpjes over samenwerking politie en gemeentepolitiek tv in de regio

Roerdalen – Buitengewoon Blauw: samenwerking politie en gemeente in beeld
Gemeenten Roerdalen, Maasgouw en Echt-Susteren, Politie Basiseenheid Echt-Susteren/Roerdalen en omroep SOL2 hebben gisteren een serie filmpjes met de titel Buitengewoon Blauw gepresenteerd. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis van Roerdalen in aanwezigheid van burgemeester de Boer-Beerta. Doel van de serie is het werk van ‘blauw op straat’ in beeld te brengen. De serie wordt de komende zes weken in de gemeenten Roerdalen en Echt-Susteren uitgezonden door omroep SOL2.
Een uniek inkijkje
Via de serie Buitengewoon Blauw worden de taken op het gebied van veiligheid en handhaving van zowel gemeente als politie in beeld gebracht. Ook het doen van meldingen komt in de serie uitgebreid aan bod. Burgemeester Monique de Boer-Beerta is enthousiast over de filmpjes: “Onze inwoners krijgen op een laagdrempelige manier een inkijkje in het werk van politie en gemeente. Ze zijn beter op de hoogte van de taken en verantwoordelijkheden van beide organisaties, weten hoe ze overlast kunnen melden en wat met hun melding gebeurt.”
Zes afleveringen
De serie Buitengewoon Blauw bestaat uit zes afleveringen, waarin de thema’s hennepplantage, veiligheid bij scholen, overlast van jongeren, woninginbraak, afvaldumping en melding maken aan bod komen. De filmpjes worden de komende weken uitgezonden door omroep SOL2. Daarnaast is de serie te bekijken op de websites van de drie gemeenten. Aan de filmpjes werkten naast de gemeenten en politie ook de jongerenwerker van Stichting Menswel en toneelvereniging Kunst en Vermaak uit Posterholt mee.Posted in: algemeen, politie, roerdalen