pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 14, 2014 3:28 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Controle op onopgeruimd landbouw-plastic in Roerdalen

Roerdalen – De gemeente Roerdaldn meldt op haar site de volgende actie:

In de zomer bezoeken veel toeristen onze gemeente. Deze mensen willen graag tot rust komen en genieten van het mooie landschap in Roerdalen. Soms wordt dit landschap ontsierd door balen landbouwplastic.

Dit blijft na gebruik vaak dagenlang langs bijvoorbeeld de wegen in het buitengebied liggen. Niet alleen toeristen maar ook onze eigen inwoners ervaren dit als heel storend.

Advies
In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staat dat het laten liggen van landbouwplastic in de buitenlucht en buiten de weg verboden is. Dit is in de APV opgenomen om te voorkomen dat het buitengebied een lelijke aanblik biedt. De gemeente adviseert agrariërs dan ook om landbouwplastic meteen na gebruik op te ruimen.

Controle
De toezichthouders van de gemeente gaan controles uitvoeren bij agrariërs. Verder controleren de toezichthouders ook de verkooppunten van agrarische producten die langs de openbare weg liggen. De toezichthouder zal de eigenaar van zo’n verkooppunt vragen naar zijn vergunning. Hij let bovendien op de verkeersveiligheid en controleert of de gemeentegrond niet beschadigd is.Posted in: roerdalen