pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 14, 2019 8:04 am Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: De oranjemannen kunnen zaterdag vanaf 20.45 uur uit de Grote Stap ( weer) zetten…( deel 1 – wordt met deel 2 en 3 vandaag vervolgd)

Roerdalen – Het gaat er zaterdag echt om, hoewel bij een verlies heeft het Nederlands voetbalelftal nog al tijd volop kansen op plaatsing voor het EK 2020. Vooraf dit : de gemiddelde voetballiefhebber zal bij het horen van de datum 20 september 2013 niet direct een lampje gaan branden. Voor het Roerdaljournaal.nl is hetv inmiddels een historische datum voor de vaderlandse voetbalgeschiedenis. Op die dinsdag ruim zes jaar geleden kwalificeerde het Nederlands Elftal zich voor het laatst voor een groot voetbaltoernooi. Komende zaterdag kan deze datum eindelijk uit de boeken. Oranje heeft op bezoek bij Noord-Ierland zaterdag een puntje nodig om kwalificatie voor het EK 2020 veilig te stellen.

Wie de selecties van september 2013 en het huidige keurkorps van Ronald Koeman naast elkaar legt, ziet maar weinig dezelfde namen. Alleen Jeroen Zoet, Stefan de Vrij en Kevin Strootman komen in beide selecties voor. Kenneth Vermeer, Daley Blind en Georginio Wijnaldum hadden ook beide keren van de partij kunnen zijn, maar waren of in 2013 (Blind, Wijnaldum) of zijn nu (Vermeer) geblesseerd. De geringe overeenkomsten zeggen veel over de gedaanteverandering die Oranje de afgelopen jaren heeft ondergaan. Voor alle andere internationals, Ryan Babel uitgezonderd, wordt het de eerste keer dat een groot toernooi wordt bereikt.Posted in: algemeen, roerdalen