pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 7, 2019 8:10 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl: De rapportcijfers voor Oranje-spelers tegen Duitsland

Roerdalen – In een spannende 2de helft heeft Nederland de eeuwige rivaal Duitsland op de knieën gekregen: 2-4 was de recente uitslag in Hamburg in het EK-kwalificatieduel. Hier volgen de rapportcijfers (op de site www.roerdaljournaal.nl met toelichting per speler), zo overgenomen van de Oranje-site. Wijnaldum, Frenkie de Jong en Malen en trainer Koeman (en zijn staf) kregen elk het hoogste cijfer: een 8 en het laagste, een 5 kreeg Dumfries; een 6 voor Promis en een 6,5 voor de Roon en Blind elk. Een 7,5 voor Propper en voor doelman Cillisen, de Ligt, van Dijk, Babel en Memphis elk een 7. Bij deze laatste waarderingen kun je vraagtekens zetten, omdat ze zijn, aan de lage kant vindt www.roerdaljournaal.nl

Jasper Cillessen – 7

De doelman van Oranje kreeg vooral in de eerste helft niet zoveel te doen, maar stond er wel als het nodig was. Ondanks de twee tegengoals een dikke voldoende voor Cillessen.

Denzel Dumfries – 5

Het was duidelijk dat Dumfries het lastig had in het combinatiespel van Oranje. De rechtsback kreeg de opdracht heel hoog te gaan staan, maar leed veel onnodig balverlies op de helft van Duitsland.

Matthijs de Ligt – 7

Behalve zijn ongelukkige handsbal waaruit een penalty kwam deed De Ligt weinig verkeerd. Maar met twee tegengoals kan hij niet hoger scoren dan dit.

Virgil van Dijk – 7

Als aanvoerder speelde hij een solide wedstrijd, maar gaf de 1-0 van Duitsland niet helemaal de juiste coaching. Was in de opbouw wel een rustige schakel.

Daley Blind – 6,5

Kon in de opbouw van Oranje niet zijn stempel drukken zoals hij vaak wel kan. De 1-0 van Duitsland was zeker ook deels op hem aan te rekenen, omdat hij niet voldoende doordekte.

Frenkie de Jong – 8

De Jong heerste weer op het middenveld zoals we het van hem kende bij Ajax vorig jaar. Was continue aanspeelbaar en zijn passing was zeer netjes. Pikte ook nog eens zijn eerste goaltje mee in Oranje.

Marten de Roon – 6,5

Had het voetballend lastig aan de rechterkant met Dumfries, maar wist wel enkele zeer gevaarlijke aanvallen van de Duitsers te kraken. De vraag is of hij goed genoeg mee kan in het veldspel als Oranje domineert.

Georginio Wijnaldum – 8

Was veelvuldig aanwezig en zorgde met een assist op Malen en een doelpunt hoogstpersoonlijk voor de 2-3 en 2-4, waardoor Oranje er uitstekend voorstaan in de poule.

Quincy Promes – 6

Het lukte Promes niet om echt zijn stempel te drukken op de aanval van Oranje. Hij leed nog iets teveel balverlies en kon daarmee de bondscoach niet overtuigen. De 1-0 was hem mede aan te rekenen, want er liep een speler zo uit zijn rug weg.

Memphis Depay -7

Depay sleurde zich tien slagen in de rondte en was ijzersterk aan de bal. De vraag is of hij nog beter kan worden als hij een échte spits naast zich heeft lopen.

Ryan Babel – 7

De ouwe vos blijft ook beresterk aan de bal, maar was vooral in de eerste helft ook vrij slordig aan de bal. Toch vult Babel de rol die van hem verwacht wordt naar behoren in.

Donyell Malen – 8

Invallen en scoren bij je debuut, dan verdien je in onze ogen een hoog punt. Hij mocht een halfuur meedoen en daarin scoorde Oranje vier keer. Dan kun je toch wel een beetje van een Malen-effect spreken toch.

Davy Pröpper – 7,5

In tegenstelling tot zijn concurrent op het middenveld Marten de Roon, zorgt Pröpper voor veel meer voetbal van achteruit. Hij fungeert als verbinding tussen de verdediging en de aanval.

Nathan Aké – geen score

Speelde te kort om te kunnen beoordelen. Kwam in het veld voor Ryan Babel om de winst over de streep te trekken, en dat lukte.

Ronald Koeman – 8

Een gouden pik noemen we dat, het wisselbeleid van Ronald Koeman. Een kwartier na rust koos hij voor een dubbele wissel. Davy Pröpper en Donyell Malen vervingen Dumfries en De Roon en dat zorgde voor het gewenste resultaat. Het laatste halfuur wervelde Oranje en boog een 1-0 achterstand om in een 2-4 overwinningPosted in: algemeen, roerdalen